Den Haag, 23 oktober 2017 – Het consortium CyberSecurityKeten.nl, waar Hudson Cybertec deel van uitmaakt, is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie Partnerproject van het jaar. CyberSecurityKeten.NL is gestart door zes Nederlandse bedrijven en bestaat naast Hudson Cybertec uit Intermax, Legian, Grabowsky, Restment en Compumatica. Cybersecurityketen.nl heeft als doel om essentiële netwerken in ons land te beschermen.  Hudson Cybertec is trots om onderdeel uit te maken van dit consortium. 

Computable reikt dit jaar twintig awards uit tijdens de Computable Awards op dinsdag 31 oktober. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn, maar ook mogen opvallende prestaties van of door leveranciers en directeuren worden aangemeld. De redactie van Computable vindt CyberSecurityKeten.NL uitermate geschikt om te nomineren voor Award in de categorie Partnerproject van het Jaar.

CyberSecurityKeten.NL
De initiatiefnemers van CyberSecurityKeten.NL zijn in staat om IT-systemen en data met oog voor Nederlandse belangen te installeren, beheren en beveiligen. Technische achterdeurtjes in buitenlandse software kunnen worden gedicht, data kan in Nederlandse cloud-systemen worden opgeslagen onder Nederlandse jurisdictie en versleutelingssystemen kunnen ofwel van Nederlandse technologie worden voorzien, ofwel met Nederlandse kennis extra beveiliging krijgen. Ook kan het consortium achtergrondchecks doen van personeel dat vitale systemen en data beheert. Tijdens hackaanvallen kunnen leden van het consortium overheid en organisaties bijstaan in de verdediging.