Laan van ‘s-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag
Nederland

Telefoon: 070 2500717
E-mail: info@hudsoncybertec.com

KvK: 56195354

Hudson Cybertec office

Hudson Cybertec is onderdeel van Kiwa.
Kiwa geeft services op het gebied van certificering, inspectie, testen, training en consultancy. Kiwa creëert vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers van klanten.
Dat doet Kiwa in uiteenlopende marktsegmenten, variërend van bouw en energievoorziening tot drinkwater, gezondheidszorg en food, feed & farming. Hun expertisegebieden zijn onder meer managementsystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en laboratoriumtests.

Kiwa heeft klanten in de maak- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, publieke en private nutsbedrijven en bij overheden en internationale instellingen.

Bij Kiwa werken meer dan 10.000 mensen in meer dan 40 landen, in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. Sinds 2021 maakt Kiwa deel uit van SHV Family of Companies.

Route

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 Hudson Cybertec