Laan van ‘s-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag
Nederland

Telefoon: 070 2500717
E-mail: info@hudsoncybertec.com

KvK: 56195354

Hudson Cybertec office

Over ons
Hudson Cybertec is een onafhankelijke cybersecurity solution provider met jarenlange ervaring op het gebied van cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT). Onze missie is het digitaal weerbaar maken én houden van de primaire processen van bedrijven en organisaties. Dit staat centraal in onze dienstverlening.

Aanpak
Met een pragmatische aanpak realiseren wij digitale weerbaarheid voor zowel nieuwe als bestaande installaties, die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Deze installaties gebruiken veelal industriële automatisering, of andere gebouwgebonden controlesystemen voor het veilig aansturen van de primaire processen.

Subject Matter Expert
Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling en het uitdragen van de internationale cybersecurity normenreeks voor industriële automatisering en controle systemen, de IEC 62443. Als Subject Matter Expert implementeren we de IEC 62443 norm bij zowel publieke organisaties als bij private ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een compleet trainingsprogramma aan rondom de IEC 62443. Naast deze norm volgen we ook kaders, zoals o.a. BIO, ISO 27001, Vewin en CSIR als leidraad voor security scans, design validatie of beleidsontwikkeling.

Het verschil
De unieke combinatie van diepgaande domeinkennis, ruime ervaring in cybersecurity en uitgebreide expertise in zowel industriële als technische automatisering, onderscheidt ons van andere securitybedrijven.

Markten
Onze professionals zijn vooral actief in de vitale infrastructuur, zoals drinkwater en watermanagement, olie & gas, op- en overslag, voedingsmiddelenindustrie , chemie & procesindustrie en weg- en waterinfra. Daarnaast ondersteunen wij de hightech maakindustrie en zijn wij actief in andere (niche) markten, waar technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering.

Over de Kiwa groep
Hudson Cybertec is onderdeel van Kiwa. Kiwa geeft services op het gebied van certificering, inspectie, testen, training en consultancy. Kiwa creëert vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers van klanten.

Dat doet Kiwa in uiteenlopende marktsegmenten, variërend van bouw en energievoorziening tot drinkwater, gezondheidszorg en food, feed & farming. Hun expertisegebieden zijn onder meer managementsystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en laboratoriumtests.

Kiwa heeft klanten in de maak- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, publieke en private nutsbedrijven en bij overheden en internationale instellingen.

Bij Kiwa werken meer dan 10.000 mensen in meer dan 40 landen, in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. Sinds 2021 maakt Kiwa deel uit van SHV Family of Companies.

Route

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.