Ben jij een (aankomend) cybersecurity professional die graag opdrachtgevers helpt en een afwisselende baan zoekt, waarin je meerdere rollen kan vervullen in een jong en dynamisch team?

Wegens sterke groei en continue uitbreiding van onze activiteiten, zoeken wij op korte termijn nieuwe collega’s om samen aan uitdagende projecten te werken. Onze cybersecurity projecten worden steeds groter, complexer en hebben een internationaal karakter. Wij helpen bedrijven en organisaties om zich te weren tegen cyberdreigingen, die voorkomen binnen de industriële automatisering, digitale controle systemen en applicaties.

Kom kennismaken met een team van hardwerkende professionals, waar jouw stem ertoe doet en jouw passie en creativiteit de ruimte krijgt binnen een platte organisatie. Je krijgt zo snel mogelijk een eigen (klant-)verantwoordelijkheid op techniek en commercie. We trainen jou op een praktijkgerichte wijze binnen het vakgebied van netwerken en IACS-security, en stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Kennis van de ISO 27000 en/of IEC 62443 normen is zeker geen must, maar wel een pré. Ook leiden wij mensen op via onze Hudson Cybertec Academy.

Vacatures

Ben je een ervaren professional, of een goed opgeleide junior, met veel ambitie en op zoek naar een uitdagende carrière bij een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Bij ons is “wie je bent” even belangrijk als “wat je kunt”.

Met regelmaat hebben wij nieuwe uitdagende banen binnen de domeinen van OT, IT, ICS/SCADA, Security en Technische Automatisering. Momenteel hebben wij vacatures voor onder andere de volgende functies:

Business Unit Manager Hudson Cybertec

Ben jij als ondernemende en doorgewinterde Cybersecurity specialist toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij je “eigen bedrijf” runnen en de regie nemen over een enthousiast team van collega’s waarmee je samen werkt aan verdere groei van het team? Wil jij het grootste gedeelte van je werkweek je team en klanten bezoeken op locatie door heel Nederland? En neem jij de verantwoordelijkheid om jouw unit verder uit te bouwen, kansen in de markt volledig te benutten en zorg te dragen voor een uitdagende en stimulerende werkomgeving? Dan ben jij de business unit manager die wij zoeken!

Functieomschrijving

Als business unit manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van Hudson Cybertec. Hudson Cybertec is een onafhankelijke cybersecurity solution provider met jarenlange ervaring op gebied van cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT). Onze missie is het digitaal weerbaar maken én houden van de primaire processen van bedrijven en organisaties. Dit staat centraal in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het uitvoeren van Security Scans, Consultancy of Cybersecurity training en ontwikkeling, Hudson Cybertec biedt op maat de best passende diensten aan. In deze uitdagende functie ben je extern gericht op je klanten, houd je marktonwikkelingen en trends in de gaten en genereer je new business. Intern initieer je en voer je ambitieuze, realistische en strategische businessplannen uit en vertaalt het strategische plan naar tactisch en operationeel uitvoeringsbeleid.

Jij bent een verbindende ondernemende leider en peoplemanager die zorgt voor een stimulerende, uitdagende en veilige werkomgeving voor jouw team. Je hecht veel belang aan de persoonlijke professionele ontwikkeling van je medewerkers. Je coacht, motiveert en managet je medewerkers om de beste resultaten te behalen.

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit de volgende onderdelen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de markt, de financiën en de medewerkers van de unit;
 • Je verhoogt en verbetert de operational excellence;
 • Je signaleert nieuwe (internationale) marktontwikkelingen en neemt daarop gerichte acties;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van markt- en businessplannen voor de relevante marktgebieden;
 • Je werkt samen met andere Kiwa afdelingen om een optimale klanttevredenheid te bewerkstelligen;
 • Je neemt de eindverantwoordelijkheid voor de performance van de unit.

Wat verwachten wij van jou in de functie van Business Unit Manager

Als business unit manager ben je een ondernemer die coacht op commerciële resultaten, kennis en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat elke dag doelgericht voor het beste resultaat samen met je team en collega’s. Je bent pragmatisch, kritisch en kunt situaties goed analyseren en weet je doel te bereiken. Als echte peoplemanager ben je toegankelijk, betrokken en weet jij je team tot grote prestaties te brengen. Ook beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, organisatiesensitiviteit en weet je op elk niveau te communiceren en te verbinden. Jij voelt je thuis in een resultaatgerichte organisatie met groeiambitie en korte lijnen en houd van werken in een dynamische werkomgeving waar verandering en vernieuwing hoog op de agenda staan.

Beschik jij over het volgende profiel?

 • Hbo- en/of academisch- werk- en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen een IT/OT omgeving;
 • Je hebt praktische ervaring en kennis van cybersecurity en ISO/ IEC normen;
 • Je hebt ervaring met het managen, begeleiden en motiveren van een team van professionals;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift;
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar;
 • In het bezit van Rijbewijs B.

Wat zetten wij daar tegenover?

Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken en het volgen van (interne) cursussen en opleidingen, omdat wij aandacht hechten aan jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 atv-dagen, 8% vakantiegeld, leaseauto, een uitstekende pensioenregeling en een variabele beloning.

Waar ga je werken?

In deze uitdagende rol neem jij de leiding over de unit Hudson Cybertec binnen Kiwa Nederland met als standplaats Den Haag. Binnen jouw team levert iedereen een bijdrage aan het gezamenlijk resultaat, is er een duidelijke groeiambitie en er heerst een collegiale en informele werksfeer.

Vanuit je standplaats in Den Haag stuur je je team aan wat in heel Nederland verspreid zit. Je bent tenminste 3 dagen op kantoor en de overige tijd kun je flexibel indelen bij onze klanten op locatie of vanuit huis. Ben je geïnteresseerd en is de functie Business Unit Manager iets voor jou?

Aarzel dan niet en stuur je cv en duidelijke motivatie.

Meer informatie

Heb jij nog vragen over deze vacature? Ik kom graag met je in contact: Marcel Jutte (Directeur Business Sector Cybersecurity) telefonisch te bereiken op 06-24636609 of Reinier Ledderhof (HR Business Partner Kiwa) telefonisch te bereiken op 06-13365814. Wij maken graag kennis met je.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

(Aankomend) Junior OT Cybersecurity Consultant

Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van industriële organisaties?
Dan is dit de kans om in te stappen in de groeimarkt van Europa!

Afhankelijk van je voorkennis leidt Hudson Cybertec jou in 3 tot 6 maanden op tot een Junior OT Cybersecurity consultant.

Bij ons maak je deel uit van een jong en dynamisch team om bij onze opdrachtgevers uitdagende IACS security projecten uit te voeren. Gezien de dynamiek van industriële omgevingen, dien je te beschikken over de juiste kennis en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe tools en ontwikkelingen in (cyber) security. Naast het volgen van interne en externe trainingen m.b.t. de geldende normen binnen ons domein, staat het team van ervaren consultants met meer dan 10 jaar parate kennis klaar om een expert te maken op het gebied van OT Cybersecurity.

Je bent ondersteunend binnen de projecten en zorgt samen met je collega’s voor digitale weerbaarheid van onze opdrachtgevers. Daarom ben je representatief en in staat goed te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels. Je handelt met zelfvertrouwen, bent overtuigend en klantvriendelijk.

Werkzaamheden

Als Junior consultant draag je bij aan het realiseren van de beste oplossing op het raakvlak van de organisatie en security van onze opdrachtgevers. Je werkt mee aan Security Scans/Audits/Inspecties, werkt ondersteunend mee aan projecten en maakt rapportages. Ook zal je samen met collega’s werkzaamheden bij een klant op locatie verrichten.

Jouw profiel

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met werken binnen een IT of OT omgeving
 • Ervaring met of gevoel voor technische omgevingen
 • Kennis hebben van de ISO 27K en/of IEC 62443 normen is een pré.
 • Kennis van en affiniteit met netwerken, infrastructuur componenten en Operating Systems
 • Leergierig
 • Je vindt het leuk om projectmatig te werken in teamverband
 • Je hebt communicatieve vaardigheden
 • Je bent in staat adviserend je kennis over te dragen in woord en geschrift

Wat biedt Hudson Cybertec

 • Werken in een unieke markt bij de subject matter expert van Europa
 • Afwisselende baan
 • Uitdagende projecten
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing en groei
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een gezellige, informele werksfeer waarbij je stem altijd gehoord wordt
 • Een team van hardwerkende professionals
 • Trainingen op het gebied van netwerken, security, IACS-security en andere functie gerelateerde gebieden
 • Goed salaris met een bonusregeling
 • Marktconform secundair arbeidsvoorwaarden pakket (o.a. flexibel werken, werken vanuit huis etc.)

Ben je geïnteresseerd ons team te komen versterken in de bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Stuur dan een e-mail, vergezeld van je motivatiebrief en CV naar jobs@hudsoncybertec.com.

OT Cybersecurity Consultant

Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van industriële organisaties? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en heb je kennis van Industriële Automatisering en Controlesystemen of van Cybersecurity binnen het IT domein?

Dan is dit de kans om in te stappen in de groeimarkt van Europa!

Afhankelijk van je voorkennis leidt Hudson Cybertec jou in 3 tot 6 maanden op tot een OT Cybersecurity consultant.

Bij ons maak je deel uit van een jong en dynamisch team om bij onze opdrachtgevers uitdagende IACS security projecten uit te voeren. Gezien de dynamiek van industriële omgevingen, dien je te beschikken over de juiste kennis en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe tools en ontwikkelingen in (cyber)security. Naast het volgen van interne en externe trainingen m.b.t. de geldende normen binnen ons domein, staat het team van ervaren consultants met meer dan 10 jaar parate kennis klaar om je een expert te maken op het gebied van OT Cybersecurity.

Je bent voor de opdrachtgever het gezicht van Hudson Cybertec, daarom ben je representatief en in staat goed te communiceren zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels. Vanuit je expertisegebied werk je aan verschillende projecten voor onze opdrachtgevers en opereer je tussen mens en techniek. Reizen is voor jou geen probleem, je vindt het leuk om bij opdrachtgevers op locatie te werken door heel Nederland. Je handelt met zelfvertrouwen, bent overtuigend en klantvriendelijk.

Werkzaamheden

Als consultant heb je contact met onze opdrachtgevers en werk je continu aan het realiseren van de beste oplossing op het raakvlak van de organisatie en security. Je werkt mee aan Security Scans/Audits/Inspecties, begeleidt projecten en maakt rapportages. Jouw expertise op het gebied van Cybersecurity binnen de OT draagt bij aan de digitale weerbaarheid van industriële organisaties.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in omgevingen met Industriële Automatisering of minimaal 2 jaar ervaring in Cybersecurity binnen het IT domein
 • Kennis van de ISO 27K en/of IEC 62443 normen is een pré.
 • Kennis van en affiniteit met netwerken, infrastructuur componenten en Operating Systems
 • Leergierig
 • Gewend om projectmatig te werken in teamverband en/of zelfstandig
 • Communicatiefvaardig
 • Je bent in staat adviserend je kennis over te dragen in woord en geschrift

Wat biedt Hudson Cybertec

 • Werken in een unieke markt bij de subject matter expert van Europa
 • Afwisselende baan
 • Uitdagende projecten
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing en groei
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een gezellige, informele werksfeer waarbij je stem altijd gehoord wordt
 • Een team van hardwerkende professionals
 • Trainingen op het gebied van netwerken, security, IACS-security en andere functie gerelateerde gebieden
 • Goed salaris met een bonusregeling
 • Marktconform secundair arbeidsvoorwaarden pakket (o.a. leaseauto, flexibel werken, werken vanuit huis etc.)

Ben je geïnteresseerd ons team te komen versterken in de bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Stuur dan een e-mail, vergezeld van je motivatiebrief en CV naar jobs@hudsoncybertec.com.

Senior OT Cybersecurity Consultant

Ben jij helemaal op je plek binnen Industriële Automatisering en Controlesystemen? Dan ben je bekend in een omgeving waar cyber incidenten meer impact kunnen hebben dan in een virtuele omgeving. Je voelt je thuis in een omgeving waar jouw cybersecurity oplossing een bijdrage biedt aan veilig werken met technische installaties.

Bij ons maak je deel uit van een jong en dynamisch team om bij onze opdrachtgevers uitdagende IACS security projecten uit te voeren. Gezien de dynamiek van industriële omgevingen, dien je te beschikken over een grote parate kennis en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe tools en ontwikkelingen in (cyber) security.

Je bent voor de opdrachtgever het gezicht van Hudson Cybertec, daarom ben je representatief en in staat goed te communiceren zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels. Vanuit je expertisegebied werk je aan verschillende projecten voor onze opdrachtgevers en opereer je tussen mens en techniek. Reizen is voor jou geen probleem, je vindt het leuk om bij opdrachtgevers op locatie te werken door heel Nederland. Je handelt met zelfvertrouwen, bent overtuigend en klantvriendelijk.

Werkzaamheden

Als consultant heb je contact met onze opdrachtgevers en werk je continu aan het realiseren van de beste oplossing op het raakvlak van de organisatie en security. Je werkt mee aan Security Scans/Audits/Inspecties, begeleidt projecten en maakt rapportages. Jouw expertise op het gebied van Cybersecurity binnen de OT draagt bij aan de digitale weerbaarheid van industriële organisaties.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, Technische Informatica, Network & Systems Engineering, Information Security Management, Electro-/Besturingstechniek of ICT & Technologie
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in omgevingen met Industriële Automatisering
 • Kennis hebben van de ISO 27K en/of IEC 62443 normen is een pré.
 • Relevante werkervaring met netwerken, infrastructuur componenten en Operating Systems
 • Kennis van en affiniteit met security
 • Kennis van industriële omgevingen of systemen als SCADA, PLC, DCS- of andere technische controle systemen
 • Gewend om projectmatig te werken
 • Je hebt communicatieve vaardigheden
 • Je bent in staat adviserend je kennis over te dragen in woord en geschrift

Wat biedt Hudson Cybertec

 • Werken in een unieke markt bij de subject matter expert van Europa
 • Afwisselende baan
 • Uitdagende projecten
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing en groei
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een gezellige, informele werksfeer waarbij je stem altijd gehoord wordt
 • Een team van hardwerkende professionals
 • Trainingen op het gebied van netwerken, security, IACS-security en andere functie gerelateerde gebieden
 • Goed salaris met een bonusregeling
 • Marktconform secundair arbeidsvoorwaarden pakket (o.a. leaseauto, flexibel werken, werken vanuit huis etc.)

Ben je geïnteresseerd ons team te komen versterken in de bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Stuur dan een e-mail, vergezeld van je motivatiebrief en CV naar jobs@hudsoncybertec.com.

Security Engineer

Ben jij een gepassioneerde en ervaren cybersecurity engineer met kennis van OT (Operationele Technologie)? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Hudson Cybertec is een onafhankelijke cybersecurity solution provider met jarenlange ervaring op gebied van cybersecurity voor de OT. Onze missie is het digitaal weerbaar maken én houden van de primaire processen van bedrijven en organisaties. Vanwege onze harde groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Samen met onze consultants werk je aan toonaangevende (internationale) cybersecurity projecten. Als cybersecurity engineer ben je binnen elke fase van projecten verantwoordelijk voor cybersecurity engineering en betrokken bij cybersecurityscans en technische analyses van klantinstallaties. Ook ben je actief betrokken bij het operationeel houden en door ontwikkelen van Hudson Cybertec’s OT Insight, ons unieke monitoringssysteem.

Werkzaamheden

 • Ondersteunen bij cybersecurity assessments en technische analyses van IACS (Industriële Automatisering & Controle Systemen) installatie, uitvoeren van site visits
 • Het beheren en operationeel houden van Hudson Cybertec OT Insight, zowel intern als bij opdrachtgevers en ondersteunen bij demo’s
 • Opstellen en valideren van cybersecurity ontwerpen
 • Het opstellen van rapportages in Nederlands en Engels
 • Het onderhouden van de interne ICT infrastructuur

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in technische automatisering
 • Relevante werkervaring binnen de technische automatisering en/of cybersecurity
 • Ervaring met het uitvoeren van cybersecurity assessments en technische analyses
 • Kennis van cybersecurity, netwerken, IDS/IPS, SIEM
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Kennis van cybersecurity normen als IEC 62443, ISO 27001 is een pre. Daarnaast leiden wij ook mensen op met onze Hudson Cybertec Academy.
 • Kennis van industriële netwerken is een pre
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Wat biedt Hudson Cybertec

 • Werken in een unieke markt
 • Afwisselende baan waarbij je meerdere rollen vervult
 • Uitdagende (internationale) projecten
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing en groei
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een gezellige, informele werksfeer waarbij je stem altijd gehoord wordt
 • Een team van hardwerkende professionals
 • Trainingen op het gebied van netwerken, security, IACS-security en andere functie gerelateerde gebieden

Ben je geïnteresseerd ons team te komen versterken in de bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Stuur dan een e-mail, vergezeld van je motivatiebrief en CV naar jobs@hudsoncybertec.com.

Infrastructure/System Architect

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team om bij onze opdrachtgevers uitdagende projecten uit te voeren. Je werkt in multidisciplinaire teams, vaak aan verschillende projecten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van je eigen werkzaamheden. Je beschikt bij voorkeur over kennis van PLC-, SCADA- of andere technische controle systemen. Door out-of-the -box te denken ben je in staat om de beste oplossingen te selecteren en toe te passen. Je bent flexibel, hebt als echte techneut een grote passie voor het vak en straalt dit ook uit.

Omdat je veel in contact komt met onze werkgevers ben je representatief en in staat goed te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je vind het leuk om bij opdrachtgevers op locatie te werken door heel Nederland en hebt de ambitie te werken aan projecten in het buitenland. Je handelt met zelfvertrouwen, bent overtuigend en klantvriendelijk. Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf.

Werkzaamheden

 • De opdrachtgever efficiënt ondersteunen door constant verbeteringen aan te dragen dankzij jouw brede kennis van technische infrastructuren.
 • Meewerken aan Security Scans/Audits/Inspecties in multidisciplinaire teams
 • Security maatregelen research, opstellen, documenteren en implementeren
 • Je denkt mee met de opdrachtgever, tekent oplossingen uit en draagt zorg voor de technische toepassing, hierbij ontzorg jij de opdrachtgever.
 • Ondersteuning van sales
 • Beoordelen van aanpassingen van het bestaande netwerk van de opdrachtgever;
 • Ontwikkelen van de ontwerpcriteria voor het netwerk van de opdrachtgever;
 • Reviewen van projectvoorstellen, projectcontracten en functionele en technische ontwerpen  voor een beheersbare en uitbreidbare integratie van de architectuur bij onze opdrachtgevers

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, Technische Informatica, Network & Systems Engineering, Information Security Management, Electro-/Besturingstechniek of ICT & Technologie
 • Je hebt ruime kennis van OT/IT-infrastructuur en je komt vanuit een rol als Architect/System Engineer of een vergelijkbare rol
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functies en omgevingen
 • Kennis van IT security concepten
 • Je bent communicatief sterk en hebt goede (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent analytisch
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Kennis van de ISO 27K en/of IEC 62443 norm is een pré. Daarnaast leiden wij mensen op met onze Hudson Cybertec Academy.
 • Kennis van Industrial Automation & Control Systems omgevingen en netwerken is een pré
 • Certificering op gebied van Microsoft/Linux/Cisco/Juniper/VMWare is een pré;
 • Je hebt passie voor techniek

Wat biedt Hudson Cybertec

 • Werken in een unieke markt
 • Afwisselende baan waarbij je meerdere rollen vervult
 • Uitdagende projecten
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing en groei
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een gezellige, informele werksfeer waarbij je stem altijd gehoord wordt
 • Een team van hardwerkende professionals
 • Trainingen op het gebied van netwerken, security, IACS-security en andere functie gerelateerde gebieden

Ben je geïnteresseerd ons team te komen versterken in de bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Stuur dan een e-mail, vergezeld van je motivatiebrief en CV naar jobs@hudsoncybertec.com.

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Hudson Cybertec