U heeft behoefte aan ondersteuning, maar u heeft niet de beschikking over security professionals in uw organisatie.

Middels onze outsourcing kunt u profiteren van de kennis en ervaring van onze security professionals, die uw organisatie één of meerdere dagen in de week ondersteunen op gebied van cybersecurity. Of het nu een (chief) security officer betreft, een security engineer,  een OT netwerk architect of een andere security functie, Hudson Cybertec kan voorzien in uw behoefte. Hierdoor houdt u de focus op uw core business en managen onze specialisten cybersecurity voor u.

COSO On Demand

Het beheren van cybersecurity is essentieel voor een goede borging van cybersecurity in de organisatie. De verantwoordelijkheid voor het beheren van cybersecurity ligt vaak bij een Chief Operational Security Officer (COSO). Als uw organisatie deze rol intern niet kan vervullen, ondersteunt Hudson Cybertec u met op maat gemaakte management diensten, zoals een fulltime-, tussentijdse- of parttime COSO-functie (COSO on demand). Wij vervullen de COSO-rol voor u met een ervaren en gekwalificeerde security professional. Deze COSO helpt uw organisatie bij het ontwikkelen en implementeren van een cybersecuritystrategie op basis van internationale normen en de vereisten van uw organisatie. Een COSO neemt niet de rol over van een Chief Information Security Officer(CISO) en andersom. In tegendeel, ze vullen elkaar aan. Deze rollen lijken op elkaar, waarbij een CISO de focus heeft op Information Technology (IT) en een COSO op Operational Technology (OT).

Supervisor implementatie

Hudson Cybertec verzorgt het toezicht bij de levering of implementatie van producten en systemen. Wij houden toezicht op de geleverde onderdelen en toetsen of deze toereikend zijn om aan het vereiste niveau van cybersecurity te voldoen. Uw organisatie is door ons toezicht verzekerd van de juiste implementatie om het cybersecurityniveau van uw organisatie te garanderen of te verbeteren.

Interim CISO

Is uw organisatie nog bezig om cybersecurity voor zowel IT als OT vorm te geven en heeft u nog geen security organisatie? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een interim CISO. In deze rol ondersteunen wij uw organisatie met het opzetten van de security organisatie en de implementatie van een CSMS voor uw IT en OT omgeving.

In gesprek met onze relaties

Opdrachtgever
Wij zijn al enige tijd bezig met cybersecurity en hebben maatregelen genomen. Het is nu dan ook tijd om cybersecurity op een effectieve wijze te gaan managen, maar we hebben nog geen CISO functie binnen onze organisatie. Kan Hudson Cybertec ons hierin ondersteunen?
Outsourcing
Hudson Cybertec
Een van onze senior consultants komt uw organisatie een of meerdere dagen in de week versterken als interim CISO. Deze interim CISO fungeert als integraal onderdeel van uw organisatie en helpt met het vormgeven van de security organisatie en zorgt ervoor dat cybersecurity binnen uw bedrijf op effectieve wijze wordt gemanaged. Door een langdurige relatie op te bouwen met uw organisatie wordt deze persoon het gezicht binnen uw organisatie op gebied van cybersecurity.

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.