Uw mensen zijn uw belangrijkste assets. Getraind en up-to-date personeel verkleint het cybersecurity risico binnen uw organisatie. Daarom is het van belang, dat uw medewerkers de juiste kennis in huis hebben op gebied van cybersecurity voor het Industrial Automation & Control Systems (IACS) domein. De Hudson Cybertec Academy biedt een selectie van hoogwaardige, praktijkgerichte trainingen aan.

IEC 62443 training “Cybersecurity voor OT”

Hudson Cybertec heeft een complete cybersecurity training ontwikkeld voor iedereen, die betrokken is bij productie- en procesinstallaties, gebouw gebonden installaties, zoals gebouwbeheersystemen, HVAC, toegangscontrole, CCTV en inbraakbeveiligingssystemen.

Lees meer

Eendaagse workshop: Introductie IEC 62443

Tijdens de workshop krijgt u een introductie van de IEC 62443 norm en raakt u in de basis bekend met het toepassen van de IEC 62443 norm binnen uw organisatie.

Lees meer

Trainingen in Cyber Security voor Operationele Technologie
Trainingen in Cyber Security voor Operationele Technologie

Opfristraining IEC 62443

Alweer 2 jaar geleden heeft u uw NEN-examencertificaat IEC 62443 security professional behaald. Het is tijd uw kennis op te frissen voor het examen om uw certificaat te kunnen behouden.

Lees meer

CSIR Workshop

Bij cybersecurity projecten in de weg- en waterinfra wordt de Cybersecurity Implementatie Richtlijn (CSIR) gebruikt. Deze workshop legt uit hoe u de CSIR toepast.

Lees meer

Trainingen in Cyber Security voor Operationele Technologie
Awareness en serious gaming

Awareness en serious gaming

De menselijke factor is essentieel voor de digitale weerbaarheid van uw organisatie. De inzet van serious gaming maakt deze awareness training niet alleen zeer effectief maar ook leuk.

Lees meer

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.