Om bij te blijven in cybersecurity is training van uw personeel essentieel. Zij hebben te maken met wet- en regelgeving omtrent cybersecurity en de toepassing van cybersecurity normenkaders, zoals de IEC 62443.

Hudson Cybertec biedt een aantal trainingen en workshops voor cybersecurity binnen de OT omgeving, waar industriële automatisering en controle systemen actief zijn. Deze trainingen worden klassikaal gegeven, of bij u op locatie, zodat u meerdere personen tegelijk kunt laten trainen en tijdens de training al kunt ingaan op specifieke cybersecurity vraagstukken, waarmee uw medewerkers worstelen.

Kijk hier voor een overzicht van onze trainingen en schrijf u direct in.

In gesprek met onze relaties

Opdrachtgever
Onze organisatie gaat de IEC 62443 gebruiken als handvat voor cybersecurity. De medewerkers verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan hebben de behoefte aan meer kennis over deze norm. Hoe komen zij aan de benodigde kennis om cybersecurity op efficiënte wijze volgens de IEC 62443 te managen?
Academy Hudson Cybertec
Hudson Cybertec
Wij geven een aantal trainingen m.b.t. de IEC 62443 norm. Tijdens deze trainingen maken uw medewerkers uitgebreid kennis met de IEC 62443 norm en leren ze hoe de verschillende normdelen kunnen worden toegepast. Na de training hebben de deelnemers voldoende kennis om de IEC 62443 te gebruiken om cybersecurity op efficiënte wijze binnen uw organisatie te kunnen managen.

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.