De weg- en waterinfra van Nederland zijn de slagaders van de economie. Een goede en vooral veilige doorstroming van verkeer op zowel de weg als op het water is essentieel voor Nederland. Hudson Cybertec helpt eigenaren en beheerders van deze infra ervoor te zorgen dat hun objecten digitaal weerbaar zijn en blijven.

Infrastructuur

Steeds vaker ziet Hudson Cybertec dat de vitale infrastructuur niet goed genoeg beveiligd is tegen cybercrime. Er is nog veel werk aan de winkel als het gaat om het digitaal weerbaar maken van alle industrial automation & control systems (IACS) in de vitale infrastructuur. Iedere Nederlander wil namelijk kunnen vertrouwen op een veilige vitale infrastructuur die continuïteit heeft. Op het moment dat de systemen, waar de vitale infrastructuur op draait, niet voldoende beveiligd zijn loopt de samenleving risico.

De beveiliging van de vitale infrastructuur op orde brengen zal zo snel mogelijk werken als er wordt samengewerkt tussen de bedrijven die werkzaam zijn in deze sector en de cybersecurity specialist zoals Hudson Cybertec. Onafhankelijk cybersecurity specialist, Hudson Cybertec, zet zich namelijk wereldwijd in voor de digitale weerbaarheid van de cybersecurity infrastructuur. Hiernaast biedt Hudson Cybertec cybersecurity training aan voor het verbeteren van de digitale weerbaarheid van de vitale infrastructuur. Hudson Cybertec is altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste en beste technologie om ervoor te zorgen dat de cybersecurity voorloopt op cybercrime. De monitoringstool, OT Insight, laat u zien wat de laatste ontwikkelingen zijn in deze markt.

In de spotlight

Monitoring van uw OT omgeving is essentieel. U weet wat er gebeurt op uw netwerk en ziet in welke mate u compliant bent aan verschillende cybersecuritynormen en wet- en regelgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
© 2021 Hudson Cybertec