De voedingsmiddelenindustrie is essentieel voor Nederland. Bedrijven in deze sector verwerken vaak  op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten tot voedingsmiddelen. Bedrijven in deze sector vragen aan Hudson Cybertec om cybersecurity vraagstukken te beantwoorden, waarmee zij worstelen. 

Food

Het komt vaak voor, dat er te weinig kennis is over de cybersecurity van Informatie Technologie (IT) binnen een bedrijf. Laat staan, dat er kennis is over de nog meer specifieke Operationele Technologie (OT). Als bedrijven de noodzaak inzien van het verbeteren van de digitale weerbaarheid van het bedrijf, dan hebben zij vaak vraag naar een Information Security Officer. Als zij nog geen vaste kracht in dienst willen nemen hiervoor, dan hebben zij hulp nodig van een expert in cybersecurity. Hudson Cybertec biedt deze ondersteuning door voor een bepaalde periode een cybersecurity expert (parttime) te plaatsen bij bedrijven. Hierdoor is het bedrijf op een meer kostenefficiënte wijze geholpen, dan dat zij een expert vast in dienst nemen. Hudson Cybertec noemt deze dienst, outsourcing.

In de spotlight

Monitoring van uw OT omgeving is essentieel. U weet wat er gebeurt op uw netwerk, en u ziet in welke mate u compliant bent aan verschillende cybersecuritynormen en wet- en regelgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 Hudson Cybertec