Om u optimaal van dienst te zijn, biedt Hudson Cybertec diensten aan op maat. Dit betekent, dat we het gesprek met u aangaan om samen te bepalen aan welke diensten u werkelijk behoefte heeft.

Coding

Security scans

Een security scan geeft u inzicht in waar u staat op gebied van cybersecurity. Een scan kan worden gebruikt als nulmeting of om de resultaten van uw security inspanning te meten. Een BIACS Scan of CSIR Scan maakt inzichtelijk welke verbeteringen u moet doorvoeren om in overeenstemming te komen met wet- en regelgeving zoals de Wbni.

lees meer

OT Monitoring

Met onze monitoringoplossing,
OT Insight, vergroot u de digitale weerbaarheid van uw OT netwerk en uw compliancy. Wij bieden u met één oplossing een scala aan mogelijkheden die meegroeien met uw behoefte.

lees meer

OT network
Vrouw werkt met computer

Consultancy

Uw organisatie heeft hulp nodig bij het beantwoorden van uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van digitale weerbaarheid. Onze ervaren consultants ondersteunen u hierbij.

lees meer

Outsourcing

U heeft behoefte aan een structurele inzet van een security professional, maar u wilt of kunt deze nog niet in vaste dienst nemen. Middels outsourcing kunt u profiteren van de kennis van onze professionals.

lees meer

Outsourcing
presentatie

Academy

Uw personeel is uw belangrijkste asset. Het is van belang, dat zij hun kennis omtrent cybersecurity op peil houden. De trainingen en workshops van Hudson Cybertec helpen u hierbij.

lees meer


In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.