Aandacht

Hudson Cybertec geeft uw organisatie, de aandacht die het verdient. Uw digitale weerbaarheid is belangrijk voor ons. Met onze maatwerkaanpak zijn onze diensten altijd volledig afgestemd op uw specifieke behoefte.

Subject Matter Expert

Hudson Cybertec werkt als toonaangevende organisatie actief mee aan de ontwikkeling  en totstandkoming van de cybersecuritynorm IEC 62443 en nationale en Europese cybersecurity initiatieven. Internationaal worden wij dan ook gezien als subject matter expert op gebied van OT security. Onze uitgebreide en diepgaande kennis van cybersecurity kunt u inzetten voor uw organisatie.

Partnerschap

Wij gaan een langdurige relatie met u aan om u voortdurend te helpen met het digitaal weerbaar maken én houden van uw organisatie. Wij stellen ons op als uw partner. Samen met u pakken we de security uitdagingen aan waar u voor staat.

Cross-sector ervaring

Hudson Cybertec helpt organisaties uit verschillende sectoren in de vitale infrastructuur. Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar uiteindelijk heeft elk bedrijf dezelfde uitdaging: Hoe maak ik mijn organisatie digitaal weerbaar? Met Hudson Cybertec profiteert u van onze cross-sector ervaring, waardoor u kunt profiteren van oplossingen die binnen andere sectoren al zijn gevonden.

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.