Hudson Cybertec zet zich in om de digitale weerbaarheid van bedrijven in diverse markten te verbeteren en te onderhouden. Onze professionals zijn vooral actief in onderstaande markten:

Watermanagement

Watermanagement & drinkwater

Waterschappen en drinkwaterbedrijven vervullen een vitale rol binnen de Nederlandse samenleving. Wanneer de digitale weerbaarheid van de watersector niet op orde is, kan dit grote gevolgen hebben voor de samenleving in Nederland.

lees meer

Weg- en waterinfra

De weg- en waterinfra van Nederland zijn de slagaders van de economie. Een goede en vooral veilige doorstroming van verkeer op zowel de weg als op het water is essentieel voor Nederland.

lees meer

Infrastructuur
Food

Food

De voedingsmiddelenindustrie is essentieel voor Nederland. Bedrijven in deze sector verwerken vaak op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten tot voedingsmiddelen.

lees meer

Chemie

De chemische industrie is één van de grootste sectoren in Nederland. Bedrijven in deze sector produceren en bewerken, grondstoffen en producten, door middel van chemische veranderingen aan deze stoffen.

lees meer

Chemie

Olie & Gas

Olie en gas blijven nog steeds belangrijke grondstoffen. Bedrijven in de oliesector houden zich bezig met de exploratie van olie en gas (upstream) en transport, raffinage en verkoop (downstream).

lees meer

Op- en overslag

Bedrijven in de op- en overslag beheren grote hoeveelheden grondstoffen, benzines en andere vloeistoffen. Tank terminals zijn onderdeel van op- en overslag.

lees meer

Op-en overslag
Windmolens

Overige markten

Hudson Cybertec is ook actief in de volgende sectoren: Energie, Maakindustrie / MKB, Gebouwautomatisering en Nucleair.

lees meer


In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.