Hudson Cybertec officiële training partner bij Zweedse security top

De internationale Stockholm top over cyber-security in SCADA en Industrial Control Systems, 4SICS, komt dit jaar samen van 25-27 oktober. Deze jaarlijkse top trekt de belangrijkste ICS/SCADA cyber security stakeholders uit de vitale infrastructuur (o.a. energie, olie & gas, water, transport, smart grid). Hudson Cybertec is benoemd tot officiële training partner voor deze belangrijke bijeenkomst.

Gedurende de 4SICS zal Hudson Cybertec gedurende een volledige dag een interactieve workshop geven over de introductie van de IEC 62443 cyber security standaard. Deelnemers krijgen een eerste inzicht in deze wereldwijde standard voor security van Industrial Automation & Control Systems (IACS). De standaard geeft organisaties grip op de verbetering van digitale beveiliging van deze omgevingen.

De workshop combineert klassikale les, interactieve discussies en praktische oefeningen. De workshop biedt toegevoegde waarde voor de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers, ongeacht hun huidige kennisniveau van cyber security in het IACS domein. Door Europese wetgeving over cyber security moeten bedrijven, special in de vitale infrastructuur, in overeenstemming gaan zijn met maatregelen voor een hoog algemeen niveau van beveiliging voor netwerken en informatie systemen. De IEC 62443 biedt organisatorische ondersteuning bij de implementatie van deze wetgeving en helpt de deelnemers aan de training hieraan de voldoen.

Over 4SICS

4SICS is een jaarlijkse top waar de belangrijkste ICS/SCADA cyber security belanghebbenden uit de vitale infrastructuur samenkomen (o.a. energie, olie & gas, water, transport en smart grid). 4SICS biedt deelnemers de mogelijkheid om internationale top-sprekers in actie te zien en de meest ervaren stakeholders uit het veld te ontmoeten.

4SICS is daarmee in korte tijd een van de belangrijkste ICS Security bijeenkomsten van Noord Europa geworden! De 4SICS top biedt ruime mogelijkheden voor geweldige lezingen, netwerken en uitwisseling van ervaringen over de hedendaagse uitdagingen met betrekking tot ICS/SCADA security, tezamen met praktische adviezen van experts hoe deze uitdagingen te managen.

www.4sics.se

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.