Cybersecurity uitdagingen in hyperconnected industriële omgevingen

Industrie 4.0 wordt voor veel bedrijven langzamerhand een realiteit waar ze niet langer omheen kunnen. Op de Industrial Ethernet conferentie van 2018 zal Hudson Cybertec, cyber security solution provider, gespecialiseerd op het gebied van industriële automatisering en controlesystemen (IACS), een presentatie over dit onderwerp verzorgen, getiteld “Cyber security trends and challeges in hyperconnected industrial environments”. Deze conferentie wordt op 15 maart in Nijkerk voor de vijfde keer gehouden.

De presentatie zal ingaan op de cybersecurity uitdagingen die trends als Industrial Internet of Things (IIoT) en big data met zich meebrengen. Er wordt gezocht naar antwoorden op vragen als “Hoe kunnen bedrijven de juiste cybersecurity prioriteiten stellen in hyperconnected omgevingen?” en “Hoe houden bedrijven grip op deze steeds complexer wordende omgevingen?”.

Deelname aan de conferentie is een must voor eenieder die in zijn dagelijks werk te maken heeft met procesautomatisering en industrial ethernet. Wilt u aanwezig zijn bij dit evenement, dan kunt u zich hier registreren.

Cybersecurity uitdagingen in hyperconnected industriële omgevingen

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Hudson Cybertec