It giet oan! De Elfstedentocht maar dan anders

Normaal gesproken associeert iedereen de Elfstedentocht met kou, schaatsen en Koek-en-zopie. Deze keer is de Elfstedentocht omgetoverd tot de 11StedenDefenderTocht door Paul Dolk, uit Sint Annaparochie. Startend op 21 april 2022, loopt Paul in 11 dagen de Elfstedentocht met zijn op afstand bestuurbare Land Rover Defender. Deze actie vind plaats voor KiKa, strijdend tegen kinderkanker.

Een Tocht met Betekenis

Als kind was Paul al gek op auto’s. En dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Daarbij is Paul leraar in het basisonderwijs. De afgelopen twee jaar hebben hem meer bewust gemaakt van de betrekkelijkheid van het leven. Er is immers maar 1 leven en daarbij is het niet vanzelfsprekend om oud te worden.

Dit bleek des te meer toen 9 jaar geleden, een 11-jarige jongen uit Paul zijn klas, overleed aan de gevolgen van kanker. Sinds die tijd heeft die jongen een plekje in zijn hart. Dus toen het idee ontstond van een Elfstedentocht samen met zijn op afstand bestuurbare auto, kwam KiKa al snel in beeld als doel om voor te lopen.

Meehelpen in de strijd tegen kinderkanker

Hudson Cybertec vindt deze ludieke actie een geweldige betekenis hebben en sponsort daarom met alle liefde dit prachtige doel.

Wil je graag meehelpen om dit prachtige doel kracht bij te zetten? Dat kan! Paul roept mensen op om, in overleg met hem, live deel te nemen aan de 11StedenDefenderTocht door een etappe mee te lopen. Dit kan eventueel met een op afstand bestuurbare auto / Defender, als je die tot je beschikking hebt.

Paul laat via zijn socials (https://www.facebook.com/11StedenDefenderTocht) en de route op Google Maps (https://goo.gl/maps/ifuqPUiepQEwrrGC7) ook weten op welke plekken hij pauzeert. Ook dan kun je hem opzoeken voor een praatje en terplekke een donatie doen via de speciale Actie voor KiKa QR-code.

Het is ook nog steeds mogelijk te doneren. Dit kan via:

https://www.actievoorkika.nl/11stedendefendertocht

Hudson Cybertec wenst Paul heel veel succes bij het voltooien van zijn 11StedenDefenderTocht!

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Hudson Cybertec