Hudson Cybertec is een onafhankelijke cybersecurity solution provider met jarenlange ervaring op gebied van cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT). Onze missie is het digitaal weerbaar maken én houden van de primaire processen van bedrijven en organisaties. Dit staat centraal in onze dienstverlening.

Aanpak

Met een pragmatische aanpak realiseren wij digitale weerbaarheid voor zowel nieuwe en bestaande installaties die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Deze installaties gebruiken veelal industriële automatisering of andere gebouwgebonden controlesystemen voor het veilig aansturen van de primaire processen. Een 1-2-3 stappenplan wordt ingezet als werkwijze van Hudson Cybertec.

Subject Matter Expert

Hudson Cybertec is dé Subject Matter Expert voor cybersecurity van operationele technologie. Wij zijn namelijk nauw betrokken bij de ontwikkeling en het uitdragen van de internationale cybersecurity normenreeks voor Industriële Automatisering en Controle Systemen (IACS) (IEC 62443). Als Subject Matter Expert implementeren we de IEC 62443 norm bij zowel publieke organisaties als bij private ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij bieden we een compleet trainingsprogramma aan rondom de IEC 62443. Naast deze norm volgen we ook kaders zoals o.a. BIO, ISO 27001, Vewin en CSIR als leidraad voor security scans, design validatie of beleidsontwikkeling.

Het verschil

De unieke combinatie van diepgaande domeinkennis, ruime ervaring in cybersecurity en uitgebreide expertise in zowel industriële en technische automatisering (OT), onderscheidt ons van andere securitybedrijven. De bovengenoemde zaken zijn unieke voordelen van Hudson Cybertec ten opzichte van andere cybersecurity bedrijven.

Markten

Onze professionals zijn vooral actief in de vitale infrastructuur, zoals drinkwater en watermanagement, olie & gas, op- en overslag, voedingsmiddelenindustrie , chemie & procesindustrie en weg- en water-infra. Daarnaast ondersteunen wij de hightech maakindustrie en zijn wij actief in andere (niche) markten waar technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering.

Partners

Dutch Inovation Factory FHI EU Erncip HHS HSD IEC.png Cyber-Veilig-Nederland

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.