Hudson Cybertec sponsor van The Hague Grand Prix

Van 26 t/m 28 februari strijdt een internationaal zwemmersveld in het Hofbad in Den Haag voor de snelste zwemtijden. Op verschillende afstanden nemen zowel jeugd als volwassenen het binnen hun eigen categorieën tegen elkaar op. Dit internationale zwemtoernooi zal tevens fungeren als paralympisch kwalificatietoernooi voor Rio 2016. Een belangrijk doel van de Grand Prix is zwemmers te inspireren.

Tijdens het evenement zullen ook internationale toppers als Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker, Tamara van Vliet, Frank Roovers en Jorgos Skotadis strijden. Het belooft daarmee een zwemfestijn van zeer hoog niveau te worden. Net als voor alle deelnemende zwemmers, is voor Hudson Cybertec kwaliteit en maximaal presteren van groot belang. Mede vanwege deze gedeelde doelstellingen steunt Hudson Cybertec het evenement als sponsor. Meer informatie over The Hague Grand Prix is te vinden op www.thgp.nl.

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.