Hudson Cybertec sponsor team Cyber Fighters Alpe D’HuZes

Den Haag, 4 juni 2018 – Op donderdag 7 juni vindt voor de dertiende keer het evenement Alpe d’HuZes plaats. Hudson Cybertec, een leveranciersonafhankelijke cybersecurity solution provider, is een trotse sponsor van dit evenement, door sponsoring van het team Cyber Fighters 2018.

Alpe-d-HuZes

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen dit jaar ruim 4500 deelnemers lopend of fietsend samen de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. In de afgelopen jaren is op deze manier al ruim 150 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Op woensdag 6 juni beklimmen 230 supporters en vrijwilligers, die op de koersdag andere taken hebben, gezamenlijk één keer de berg. Donderdag 7 juni klinkt om 4.30 uur het startschot, waarna 1.538 lopers en 3.005 fietsers maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Rond 20.00 uur gaan de laatste deelnemers over de finish en wordt het voorlopige eindbedrag bekendgemaakt.

Het event is een groot deel van de dag rechtstreeks op televisie te volgen via een groot aantal regionale omroepen en NPO Nieuws. Thuisblijvers kunnen de deelnemers volgen via de speciale Alpe d’HuZes-app. Het is ook nog steeds mogelijk te doneren. Dit kan via:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/doneren

Hudson Cybertec wenst de Cyber Fighters 2018 en alle andere deelnemers heel veel succes!

In de spotlight

Wet- en regelgeving zoals de aankomende Europese NIS2 directive (Network & Information Security) verplicht u aantoonbaar in controle te zijn over uw OT omgeving.

IEC 62443 norm

De IEC 62443 norm biedt uw organisatie handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van uw IACS-omgeving. Implementatie van de norm verbetert het cybersecurityniveau van de OT-/ICS-/SCADA-omgeving van uw organisatie.

De IEC 62443 is het internationale cybersecurity normenkader voor de operationele technologie (OT). Het kader bestaat uit een verzameling van normen, technische rapporten en gerelateerde informatie voor het beveiligen van Industrial Automation and Control Systems (IACS).

lees meer

Het IEC 62443 Competence Center van Hudson Cybertec heeft een zeer ruime ervaring met deze norm. Wij spelen een actieve rol in de ontwikkeling van de norm, in samenwerking met de NEN, dragen deze internationaal actief uit en hebben een trainingsprogramma ontwikkeld rondom de IEC 62443.

lees meer

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat de digitale security van de OT-omgeving in overeenstemming is met normenkaders. Het is dan ook mogelijk om (delen) van uw IACS-omgeving te certificeren volgens de IEC 62443.

lees meer

Wanneer u meer wilt weten over deze norm en behoefte heeft aan training voor het toepassen ervan binnen uw eigen organisatie of bij uw opdrachtgevers, dan heeft Hudson Cybertec een aantal zeer interessante trainingen voor u.

lees meer

De IEC 62443 norm biedt organisaties handvatten voor het verbeteren van de digitale beveiliging en veiligheid van OT-/ICS-/SCADA-omgevingen.

lees meer

Hoe digitaal veilig is uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze dienstverlening op gebied van cybersecurity.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.